FAQ

FAQ

Wat is de minimum leeftijd?

Het Oktoberfest is te bezoeken op beide dagen vanaf 18 jaar, met uitzondering van de schutterijen op vrijdag hier is een speciale afspraak mee. 

Op onze Oktoberfest pullen wordt borg gevraagd. Pullen kunnen bij de infobalie ingeleverd worden voor retour borg. Of op het einde van de avond aan de bar voor een bekertje fris of bier. En natuurliujk kun je de borg ook doneren voor het goede doel. De pul blijft ten alle tijden eigendom van de organisatie. Iedereen hoort zelf goed op te passen op zijn eigen pul. Bij verlies of diefstal kan de organisatie niet aansprakelijk gesteld worden en is het niet mogelijk om de borg terug te vorderen. De organisatie zal streng optreden bij het ontvreemden van pullen die niet van desbetreffende persoon zijn. Personen die zich aan diefstal van pullen of andere bezittingen van de organisatie/bezoekers van het Oktoberfest schuldig maken, zullen worden aangehouden en worden overgedragen aan de politie. 

Ja, natuurlijk doen we iets voor het goede doel. De waarde van de pullen met borg die blijven staan in de tent of afgegeven worden bij de uitgang, schenken we aan een goed doel. De goede doelen worden nog bekend gemaakt.

Je kunt de tickets hier op de website bestellen

Als je het gemakkelijk vindt mag je het ticket printen maar dit is niet nodig en ook nog eens slecht voor het milieu. We kunnen jouw ticket vanaf de telefoon scannen! Houdt er wel rekening mee dat je ter plekke geen internetverbinding kan hebben. Het handigst is daarom om het ticket te downloaden op je telefoon.

Als je vragen hebt over je ticket zoals bv een verkeerde datum, ticket kwijt of iets anders dan kun je terecht bij: info@veiligreserveren.nl of 06-11664036Kaarten worden niet terug genomen, je kunt ze eventueel veilig aanbieden op www.ticketswap.nl.

We verkopen natuurlijk het liefst bier maar natuurlijk is er ook wijn, 0.0 bieren, diverse speciaalbieren en frisdranken.

Ja, we verzorgen op beide dagen een speciaal Oktoberfest Buffet van 18.00 uur tot 19.30 uur (reserveer hier) en later op de avond een lekkere BBQ met diverse broodjes, vlees of vega vanaf 20.00 uur uur tot einde feestavond. Dit eten is aan de balie te bestellen en te betalen met ons betaalsysteem.

Ja, er rijden op beide dagen speciale bussen naar ons Oktoberfest zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Zie vervoer.

Ja, je kunt dit bij de tickets meteen erbij boeken. Mocht je dit willen boeken let dan op de tijd, het veer vaart tot 22.00 uur en terug tussen 00.30 – 01.30 uur. Wees op tijd!

Het adres is Kruisweg 43 in Arcen, tegenover de Hertog Jan Brouwerij.

We adviseren jou om met het openbaar vervoer te komen of met speciaal geregelde bussen. Je kunt parkeren bij de Proeverij, naast de Hertog Jan Brouwerij of op de dijk naar de Maas. Volg de instructies van de verkeersregelaars. Zie vervoer.

De meeste gasten (ca. 90%) komen in gepaste kledingstijl naar het feest. Speciale kleding is niet verplicht maar wel leuk.

Voor gevonden voorwerpen kun je tijdens het feest terecht bij de informatiebalie. Na het Oktoberfest weekend kun je terecht bij de Hertog Jan Proeverij.

We hebben een uitgebreid programma met speciale optredens.

Er zijn geen kluisjes, we hebben wel een bewaakte garderobe à € 1,00 per jas. Deze is te betalen met ons betaalsysteem.

Graag, neem vooral je telefoon mee en om de beste momenten vast te leggen.Kleine wegwerpcamera’s en amateur-apparatuur is o.v.b. toegestaan (lens niet groter dan 70mm).

Nee, het is niet toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen.

Maaltijden en dranken kunnen enkel direct met pinpas, telefoon of festival betaalkaart aan de bar betaald worden. Je kunt je eigen festival betaalkaart kopen à € 2,50 bij onze cashdesk (merchandise). Je kunt de kaart opwaarderen met elk gewenst bedrag. Bij de cashdesk kun je je betaalpasje kopen met de pin of contant. Let wel op! Je kunt tijdens het evenement het tegoed terug laten storten op je rekening. De pasjes worden niet door ons terug genomen. Je kunt ze alleen dit weekend gebruiken, daarna vervalt de geldigheid van de kaart. Deze zijn ook op zondag te gebruiken bij ons besloten evenement.

Als je het terrein wilt verlaten kun je een stempel vragen bij de uitgang waarmee je later weer binnen kunt.

Nee, we verkopen geen sigaretten en in alle tenten op het evenemententerrein heerst een algeheel rookverbod. Buiten is roken wel toegestaan in het rokersgedeelte.

Mensen in rolstoelen zijn welkom maar we hebben helaas geen invalidentoiletten.

In onze voorwaarden kun je lezen wat onze huisregels zijn.

Hier vind je onze huisregels

Staat jouw vraag er niet tussen?
Stuur ons dan een berichtje  via info@hertogjanproeverij.nl.

0