BUFFET & BBQ

OKTOBERFEST BUFFET EN/OF BARBECUE

In het weekend van 25 en 26 oktober staat Arcen in het teken van het Oktoberfest. Deze dagen bezoeken een paar duizend man dit supergezellig feest in de feesttent naast ons café. Ook aan onze hongerige gasten is gedacht, uitgebreid smikkelen van het buffet of geniet gedurende de avond van heerlijke barbecue gerechten van de grill.

OKTOBERFEST BUFFET

Start deze avond met een ‘ goede bodem’ voordat de vloeibare boterhammen worden genuttigd! We bieden op beide dagen een uitgebreid warm en koud Oktoberfest buffet in de Oktoberfesttent aan met de keuze uit schnitzel, braad- en curryworst en gebraden kippenpoten. Het buffet wordt gecompleteerd met gebakken aardappelen, Spätzle, salades en diverse warme en koude sauzen. Wilt u deelnemen aan dit buffet dan dient u te reserveren; de prijs per persoon bedraagt € 19,50 

Ook dit jaar is het buffet niet in café de Hertog Jan Proeverij maar in onze Oktoberfesttent. Met op beide dagen live muziek van de Arcener Oktoberfest Muzikanten

BARBECUE

Voor de vrijdag- en zaterdagavond hebben onze koks uiteraard ook diverse andere lekkere Duitse gerechten voor je op de grill liggen, waarvan je lekker kunt genieten. Je kunt genieten van een broodje beenham, broodje worst, broodje hamburger en voor de vegetariërs hebben we zelfs een vegetarische hamburger.

TIJDEN & RESERVEREN BUFFET

Vrijdag 18:00 uur tot 19:30 uur
Zaterdag 18:00 uur tot 19:30 uur
 
Voor het buffet zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en dient vooraf gereserveerd te worden via tickets. Vol is Vol!

TIJDEN BARBEQUE

Vrijdag 20:00 uur tot 02:00 uur
Zaterdag 20:00 uur tot 02:00 uur
 
Dit hoef je niet te reserveren. Je kunt gewoon bestellen en genieten.

0