Programma

Vrijdag 21 oktober 2022

Op vrijdagavond kunt u in Duitse stijl aan lange tafels genieten van traditionele Bayerische gerechten en natuurlijk ook van ons bier van onze overbuurman Hertog Jan. Op deze avond zullen er diverse Schutterijen uit de regio de officieel opening verrichten met het traditioneel aanslaan van het “1e vat Oktoberfestbier”. Aansluitend zijn er spetterende optredens. We zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat de voeten van de vloer komen! Wij weten zeker, heeeeeel snel!

18:00/20:00 uur Oktoberfestbuffet in de Hertog Jan Proeverij

Tent open 19:00 uur

ARCENER OKTOBERFEST MUSIKANTEN
AL MEER DAN 10 JAAR DE OPENINGSACT VAN ONS OKTOBERFEST! 
De in 1977 populaire en in Nederland opkomende Egerländer, maakte een belangrijk onderdeel uit van de muziek welke het gezelschap ten gehore bracht. Onder de passend gekozen naam '' Die Original Laaktaler Musikanten'' kreeg de blaaskapel steeds meer bekendheid. Nu vele jaren later hebben ze hun repertoir speciaal aangepast voor ons Oktoberfest en wordt de naam even omgetoverd naar de Arcener Oktoberfest Musikanten.

DJ TOLLER THEO
DER DJ AUS DEN BERGEN!!
DJ Toller Theo draait met een grote glimlach zijn plaatjes; van Apres Ski tot Oberkrainer, en van Duitse Disco tot aan... nou ja, de allergrootse hits in ieder geval! DJ Toller Theo heeft onder andere gedraaid op het Oktoberfest in Sittard, en is onze huis-DJ van het Oktoberfest.

DIE PARTYHOSEN
EEN DUITS SUPERSHOW WAAR HET MOEILIJK IS OM STIL TE BLIJVEN ZITTEN!
Binnen enkele minuten waant u zich Duitse sferen met hübsche Madl,  schönen Buben en danst u op feestnummers van o.a. Jürgen Marcus, Peter Wackel, DJ Ötzi en de Puhdys. Die Partyhosen is de band die ons oktoberfest op de kop gaat zetten. Met Die Partyhosen wordt het een KNAL FEEST!

19:00 uur Arcener Oktoberfest Musikanten
20:30 uur Opening oktoberfest met schutterijen
21:00 uur Marjolein Heijltjes
21:30 uur DJ Toller Theo
21:45 uur Die Partyhosen
22:30 uur DJ Toller Theo
23:00 uur Die Partyhosen
23:45 uur DJ Toller Theo
00:15 uur Die Partyhosen
01:00 uur DJ Toller Theo
Tent sluit 01:45 uur

Zaterdag 22 oktober 2022

Deze avond is in de regio bekend als “DIE GRÖßTE PARTY ABEND AUS DER REGIO”. Alle grote Duitse coryfeeën passeren deze avond de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger.

17:00/20:30 uur Oktoberfestbuffet in de Hertog Jan Proeverij

Tent open 19:00 uur

DJ TOLLER THEO
DER DJ AUS DEN BERGEN!!
DJ Toller Theo draait met een grote glimlach zijn plaatjes; van Apres Ski tot Oberkrainer, en van Duitse Disco tot aan... nou ja, de allergrootse hits in ieder geval! DJ Toller Theo heeft onder andere gedraaid op het Oktoberfest in Sittard, en is onze huis-DJ van het Oktoberfest.

WOENDERBAAR
EEN DUITS FEEST IS GEEN FEEST ALS WOENDERBAAR NIET IS GEWEEST!
Woenderbaar is een feestband in hart en nieren uit het zuiden des lands. De band neemt u in een wervelende knotsgekke show mee op een muzikale rondreis door Duitsland. De allergrootste Duitse kneiters passeren de revue en worden vol overgave gebracht. Een feest der herkenning, en daarom ideaal voor elk Oktober- of Bierfest. 

19:00 uur DJ Toller Theo
20:30 uur Party Kryner
21:00 uur DJ Toller Theo
21:15 uur Woenderbaar
22:45 uur DJ Toller Theo
23:00 uur Woenderbaar
01:30 uur DJ Toller Theo

Tent sluit 01:45 uur

(OVB) Zondag 23 oktober 2022 (GRATIS ENTREE)

Zondag is sinds een aantal jaar een happening apart geworden. Deze dag staat in het teken van familie. Jong en oud genieten samen onder het genot van een drankje van een gezellige middag. De allerkleinsten kunnen GRATIS naar hartelust spelen. Onderwijl kunnen vader, moeder, opa en oma genieten van een heerlijk biertje en starten we deze dag met "Späte Shoppen".

Tent open 13:00 uur

13:00 uur Späte Shoppen met twee Harmonieën
TERUG VAN WEG GEWEEST!!
Na jaren van afwezigheid gaan we dit jaar de Oktoberfest middag weer openen met twee Harmonieën uit de regio. Wij hebben er weer heel veel zin in.

14:00 uur DER BIER BATTLE
STRIJD MET JOUW TEAM VOOR EEN FUST BIER!

Word kampioen biervat hangen, bierpul schuiven of bierfles poepen. Ga de boeken in als ‘1e winning team der Bier Battle von Arcener Oktoberfest’  En win een vat van 20 liter Hertog Jan Pils! Deze kan op een nader te bepalen dag en tijdstip in het café genuttigd worden. Meer informatie en aanmelden klik hier>>>

14:00 uur KIDSPROGRAMMA
OOK AAN DE KLEINTJES WORDT GEDACHT!
De allerkleinste kunnen geschminkt worden door de damens van "ala mier" en leven zich uit op een groot springkussen. "Circus Luijten en Kornuiten" zal het feest voor de jeugd compleet maken. 

15:00 uur DJ TOLLER THEO
DER DJ AUS DEN BERGEN!!
DJ Toller Theo draait met een grote glimlach zijn plaatjes; van Apres Ski tot Oberkrainer, en van Duitse Disco tot aan... nou ja, de allergrootse hits in ieder geval! DJ Toller Theo heeft onder andere gedraaid op het Oktoberfest in Sittard, en is onze huis-DJ van het Oktoberfest.

15:30 uur ONDER VOORBEHOUD
OKTOBERFESTBAND

Tent sluit ca. 20:00 uur

Tijden en bands voor alle dagen zijn onder voorbehoud!