Programma

KAARTVERKOOP

LET OP!!! 13e ARCENER OKTOBERFEST GEANNULEERD!
Ligt het aan het ongeluksgetal? We laten de waarheid maar even in het midden... Maar helaas moeten ook wij, in navolging van vele andere evenementen, ons OKTOBERFEST 2020 annuleren.
Uiteraard met pijn in ons hart, maar gezien de situatie waarin we met z'n allen verkeren is het niet verantwoord om dit evenement doorgang te laten vinden. Gezondheid heeft immers de hoogste prioriteit!
We hebben besloten om 'de 13e' dan ook over te slaan en volgend jaar gewoon het 14e Arcener Oktoberfest te organiseren. Het programma is volledig omgezet naar volgend jaar in de hoop dat we dan weer in normale omstandigheden verkeren.
De 14e editie in 2021 zal plaatsvinden op 22 t/m 24 oktober.
Wij houden jullie op de hoogte over de ontwikkelingen en kaartverkoop.

De kaartverkoop voor 2021 zal begin 2021 van start gaan.

Vrijdag 22 oktober 2021

Op vrijdagavond kunt u in Duitse stijl aan lange tafels genieten van traditionele Bayerische gerechten en natuurlijk ook van ons bier van onze overbuurman Hertog Jan. Op deze avond zullen er diverse Schutterijen uit de regio de officieel opening verrichten met het traditioneel aanslaan van het “1e vat oktoberfestbier”. Aansluitend zijn er spetterende optredens. We zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat de voeten van de vloer komen! Wij weten zeker, heeeeeel snel!

18:00/20:00 uur Oktoberfestbuffet in de Hertog Jan Proeverij

Tent open 19:00 uur

19:00 uur ARCENER OKTOBERFEST MUSIKANTEN
AL MEER DAN 10 JAAR DE OPENINGSACT VAN ONS OKTOBERFEST! 
De in 1977 populaire en in Nederland opkomende Egerländer, maakte een belangrijk onderdeel uit van de muziek welke het gezelschap ten gehore bracht. Onder de passend gekozen naam '' Die Original Laaktaler Musikanten'' kreeg de blaaskapel steeds meer bekendheid. Nu vele jaren later hebben ze hun repertoir speciaal aangepast voor ons Oktoberfest en wordt de naam even omgetoverd naar de Arcener Oktoberfest Musikanten.

20:30 uur Opening oktoberfest met DJ TOLLER THEO
DER DJ AUS DEN BERGEN!!
DJ Toller Theo draait met een grote glimlach zijn plaatjes; van Apres Ski tot Oberkrainer, en van Duitse Disco tot aan... nou ja, de allergrootse hits in ieder geval! DJ Toller Theo heeft onder andere gedraaid op het Oktoberfest in Sittard, en is onze huis-DJ van het Oktoberfest.

21:00 uur artiest
21:30 uur DJ Toller Theo
21:45 uur band
22:30 uur DJ Toller Theo
23:00 uur band
23:45 uur DJ Toller Theo
00:15 uur band
01:00 uur DJ Toller Theo
Tent sluit 01:45 uur

Zaterdag 23 oktober 2021

Deze avond is in de regio bekend als “DIE GRÖßTE PARTY ABEND AUS DER REGIO”. Alle grote Duitse coryfeeën passeren deze avond de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger.

17:00/20:30 uur Oktoberfestbuffet in de Hertog Jan Proeverij

Tent open 19:00 uur

19:00 uur DJ TOLLER THEO
DER DJ AUS DEN BERGEN!!
DJ Toller Theo draait met een grote glimlach zijn plaatjes; van Apres Ski tot Oberkrainer, en van Duitse Disco tot aan... nou ja, de allergrootse hits in ieder geval! DJ Toller Theo heeft onder andere gedraaid op het Oktoberfest in Sittard, en is onze huis-DJ van het Oktoberfest.

20:30 uur artiest
21:00 uur DJ Toller Theo
21:15 uur band
22:45 uur DJ Toller Theo
23:00 uur band
01:30 uur DJ Toller Theo
Tent sluit 01:45 uur

Zondag 24 oktober 2021 (GRATIS ENTREE)

Zondag is sinds een aantal jaar een happening apart geworden. Deze dag staat in het teken van familie. Jong en oud genieten samen onder het genot van een drankje van een gezellige middag. De allerkleinsten kunnen GRATIS naar hartelust spelen. Onderwijl kunnen vader, moeder, opa en oma genieten van een heerlijk biertje en starten we deze dag met "Späte Shoppen".

Tent open 13:00 uur

13:00 uur Späte Shoppen met twee Harmonieën
TERUG VAN WEG GEWEEST!!
Na jaren van afwezigheid gaan we dit jaar de Oktoberfest middag weer openen met twee Harmonieën uit de regio. Wij hebben er weer heel veel zin in.

14:00 uur DER BIER BATTLE
STRIJD MET JOUW TEAM VOOR EEN FUST BIER!

Word kampioen biervat hangen, bierpul schuiven of bierfles poepen. Ga de boeken in als ‘1e winning team der Bier Battle von Arcener Oktoberfest’  En win een vat van 20 liter Hertog Jan Pils! Deze kan op een nader te bepalen dag en tijdstip in het café genuttigd worden. Meer informatie en aanmelden klik hier>>>

14:00 uur KIDSPROGRAMMA
OOK AAN DE KLEINTJES WORDT GEDACHT!
De allerkleinste kunnen geschminkt worden door de damens van "ala mier" en leven zich uit op een groot springkussen. "Circus Luijten en Kornuiten" zal het feest voor de jeugd compleet maken. 

15:00 uur DJ TOLLER THEO
DER DJ AUS DEN BERGEN!!
DJ Toller Theo draait met een grote glimlach zijn plaatjes; van Apres Ski tot Oberkrainer, en van Duitse Disco tot aan... nou ja, de allergrootse hits in ieder geval! DJ Toller Theo heeft onder andere gedraaid op het Oktoberfest in Sittard, en is onze huis-DJ van het Oktoberfest.

15:30 uur ONDER VOORBEHOUD
OKTOBERFESTBAND

Tent sluit ca. 20:00 uur

Tijden en bands voor alle dagen zijn onder voorbehoud!