Programma

KAARTVERKOOP

Verder is de kaartverkoop al weer van start gegaan.
Bestel hier uw kaartjes voor 2019

Vrijdag 18 oktober 2019

Op vrijdagavond kunt u in Duitse stijl aan lange tafels genieten van traditionele Bayerische gerechten en natuurlijk ook ons bier van onze overbuurman Hertog Jan. Op deze avond zullen er diverse Schutterijen uit de regio de officieel opening verrichten met het traditioneel aanslaan van het “1e vat oktoberfestbier” Aansluitend zijn er spetterende optredens. We zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat de voeten van de vloer komen! Wij weten zeker, heeeeeel snel!

17:00/20:00 uur Oktoberfestbuffet in de Hertog Jan Proeverij

Tent open 19:00 uur

19:00 uur ARCENER OKTOBERFEST MUSIKANTEN
AL MEER DAN 10 JAAR DE OPENINGSACT VAN ONS OKTOBERFEST! 
De in 1977 populaire en in Nederland opkomende Egerländer, maakte een belangrijk onderdeel uit van de muziek welke het gezelschap ten gehore bracht. Onder de passend gekozen naam '' Die Original Laaktaler Musikanten'' kreeg de blaaskapel steeds meer bekendheid. Nu vele jaren later hebben ze hun repertoir speciaal aangepast voor ons Oktoberfest en wordt de naam even omgetoverd naar de Arcener Oktoberfest Musikanten.

20:30 uur Opening oktoberfest met DJ TOLLER THEO
DER DJ AUS DEN BERGEN!!
DJ Toller Theo draait met een grote glimlach zijn plaatjes; van Apres Ski tot Oberkrainer, en van Duitse Disco tot aan... nou ja, de allergrootse hits in ieder geval! DJ Toller Theo heeft onder andere gedraaid op het Oktoberfest in Sittard, en is onze huis-DJ van het Oktoberfest.

20:45 uur ANITA ROSENDORF
MET RECHT EEN SLAGERARTIEST IN HART EN NIEREN TE NOEMEN!
Zij is te gast op vele Oktoberfesten en Bierfeesten en brengt met haar verschijning het publiek letterlijk op de been. Bekende hits als Ich bin wie Du, Herzilein en Du hast mich tausend mal belogen komt ze dit jaar ook ons publiek opwarmen. Ze heeft dit jaar zelfs een verrassing in petto. Ze zal zelfs een paar liedjes gaan zingen met de winnares van "Der stimme vom Arcener oktoberfest 2018" Isa! 

21:45 uur Die MÄNNER
OBERKRAINER-POWER-POP……
Die Männer: specialisten in Duitstalig entertainment! Oktoberfest muziek gemixt met Alpenrock, Duitse Schlager en Smartlap in twee of drie onderhoudende sets. Muzikaal gezien praat men over een dreamteam omdat bijna alle leden conservatorium geschoold zijn en hun sporen inmiddels verdiend hebben.

22:30 uur DJ Toller Theo
23:00 uur Die Männer
23:45 uur DJ Toller Theo
00:15 uur Die Männer
01:00 uur DJ Toller Theo
Tent sluit 01:45 uur

Zaterdag 19 oktober

Deze avond is in de regio bekend als “DIE GRÖßTE PARTY ABEND AUS DER REGIO”. Alle grote Duitse coryfeeën passeren deze avond de revue, Udo Jürgens, Tony Marshal, Rex Gildo etc. Maar ook de beste Duitse supergroepen als Die Höhner, Klostertaler of Zillertaler Schürzenjäger.

17:00/20:30 uur Oktoberfestbuffet in de Hertog Jan Proeverij

Tent open 19:00 uur

19:00 uur DJ TOLLER THEO
DER DJ AUS DEN BERGEN!!
DJ Toller Theo draait met een grote glimlach zijn plaatjes; van Apres Ski tot Oberkrainer, en van Duitse Disco tot aan... nou ja, de allergrootse hits in ieder geval! DJ Toller Theo heeft onder andere gedraaid op het Oktoberfest in Sittard, en is onze huis-DJ van het Oktoberfest.

20:30-21:30 uur OTTO WUNDERBAR
‘PARTY OHNE ENDE’!
DJ Otto draait, zingt, danst, sjanst en weet iedere locatie om te toveren tot een waar Partyparadies. Hij is DÉ GANGMAKER auf unser Oktoberfest en draait alle hits aus der Heimat. Of het nu de Schlagerhits von vroeger of de Après ski-hits von nu zijn, met DJ Otto Wunderbar wordt het gegarandeerd een knalfeest!

21:45 uur DIE POWERHOSEN
STIMMUNGSGARANTIE!
Meine Damen und Herren, es wird KNALLEN! Die Schlagerkanone staat paraat en er is munitie genoeg! Al spring je in je muzikale schuilkelder, "Die allerbesten Bombenhits aus Deutschland" vliegen je om de oren deze avond.

23:00 uur DJ Toller Theo
23:45 uur Die Powerhosen
01:00 uur DJ Toller Theo
Tent sluit 01:45 uur

Zondag 20 oktober

Zondag is sinds een aantal jaar een happening apart geworden. Deze dag staat in het teken van familie. Jong en oud genieten samen onder het genot van een drankje van een gezellige middag. De allerkleinsten kunnen GRATIS naar hartelust spelen. Onderwijl kunnen vader, moeder, opa en oma genieten van een heerlijk biertje en starten we deze dag met "Späte Shoppen".

Tent open 13:00 uur
13:00 uur DJ TOLLER THEO
DER DJ AUS DEN BERGEN!!
DJ Toller Theo draait met een grote glimlach zijn plaatjes; van Apres Ski tot Oberkrainer, en van Duitse Disco tot aan... nou ja, de allergrootse hits in ieder geval! DJ Toller Theo heeft onder andere gedraaid op het Oktoberfest in Sittard, en is onze huis-DJ van het Oktoberfest.

14:00 uur RUDI'S ROADSHOW
EEN SHOW VOL INTERACTIE DIE JE NIET MAG MISSEN!!
Rudi’s Roadshow; een 4 uur durend waanzinnig programma met live zang van Rudi Rozenberg, Een Oktoberfest/ Après-ski DJ met veel interactie! Tijdens deze middag zijn er ook fantastische (knipoog) prijzen te winnen; dit tijdens de spelletjes die Rudi Rozenberg met kandidaten uit het publiek zal spelen. Kortom, een supergezellige en interactieve middag van après-ski tot de bekende foute Duitse Schlagers en heel veel live vermaak!

14:00 uur DER BIER BETTLE
STRIJD MET JOUW TEAM VOOR EEN FUST BIER!

Word kampioen biervat hangen, bierpul schuiven of bierfles poepen. Ga de boeken in als ‘1e winning team der Bier Battle von Arcener Oktoberfest’  En win een vat van 20 liter Hertog Jan Pils! Deze kan op een nader te bepalen dag en tijdstip in het café genuttigd worden. Meer informatie en aanmelden klik hier>>>

14:00 uur KIDSPROGRAMMA
OOK AAN DE KLEINTJES WORDT GEDACHT!
De allerkleinste kunnen geschminkt worden door de damens van "ala mier" en leven zich uit op een groot springkussen. "Circus Luijten en Kornuiten" zal het feest voor de jeugd compleet maken. 

18:15 uur DJ Toller Theo
Tent sluit ca. 20:00 uur

Tijden en bands voor alle dagen zijn onder voorbehoud!