Keuken

OKTOBERFEST BUFFET IN DE OKTOBERFEST TENT OP VRIJDAG 21 EN ZATERDAG 22 OKTOBER 2022

In het weekend van 21 en 22 oktober staat Arcen in het teken van het Oktoberfest. Deze dagen bezoeken een paar duizend man dit supergezellig feest in de feesttent naast ons café.

Start deze avond met een ' goede bodem' voordat de vloeibare boterhammen worden genuttigd! We bieden op 21 en 22 oktober een uitgebreid warm en koud oktoberfest buffet in de okoberfesttent aan met de keuze uit schnitzel, braad- en curryworst en gebraden kippenpoten. Het buffet wordt gecompleteerd met gebakken aardappelen, Spätzle, salades en diverse warme en koude sauzen.  Wilt u deelnemen aan dit buffet dan dient u te reserveren; de prijs per persoon bedraagt € 18,50 

NIEUW IN 2022
Nieuw dit jaar is dat we het buffet niet meer in café de Hertog Jan Proeverij serveren maar in onze oktoberfesttent. Met als het ons lukt op beide dagen live muziek van de Arcener Oktoberfest Muzikanten, hier volgt later nog meer informatie over.

TIJDEN BUFFET

Vrijdag 18:00 uur tot 19:30 uur
Zaterdag 18:00 uur tot 19:30 uur

Vanwege het Oktoberfest is de keuken van de Hertog Jan de Proeverij vanaf 17:00 beperkt geopend. Voor mensen die vanwege hun geloof, dieet of vegetarisch niet van het buffet kunnen eten zijn er op afspraak andere mogelijkheden.

Reserveren kan via tickets.

OKTOBERFEST ETEN TENT 21 & 22 OKTOBER 2022

Voor de vrijdag- en zaterdagavond hebben onze koks uiteraard ook diverse andere lekkere Duitse gerechten voor u op de grill liggen, waarvan u lekker kunt genieten. Dit is vrijdag en zaterdag vanaf 20:00 uur.

# Op al ons drukwerk en de website zijn druk-, zetfouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden.