Keuken

OKTOBERFEST BUFFET IN DE HERTOG JAN PROEVERIJ OP VRIJDAG 19 EN ZATERDAG 20 OKTOBER

In het weekend van 19, 20 en 21 oktober staat Arcen in het teken van het Oktoberfest. Deze dagen bezoeken een paar duizend man dit supergezellig feest in de feesttent naast ons café.

Wat is er dan niet mooier om deze avond te starten met een ' goede bodem' ? We bieden op 19 en 20 oktober een uitgebreid warm en koud oktoberfest buffet aan met de keuze uit schnitzel, braad- en curryworst en gebraden halve haan. Het buffet wordt gecompleteerd met gebakken aardappelen, Spatzle, salades en diverse warme en koude sauzen.  Wilt u deelnemen aan dit buffet (vanaf 17.00u) dient u wel even te reserveren, prijs per persoon bedraagt € 15,-

Vanwege het Oktoberfest is de keuken van de Hertog Jan de Proeverij vanaf 17:00 gesloten. Voor mensen die vanwege hun geloof, dieet of vegetarisch niet van het buffet kunnen eten zijn er op afspraak andere mogelijkheden.

Voor te reserveren kunt via tickets, via mail of belt u met 077-4739160 optie 1.

OKTOBERFEST ETEN TENT 19, 20 & 21 OKTOBER

Op ons Oktoberfest hebben we ook aan de hongerige mens gedacht. Voor  de vrijdagavond en de zondag kunt u speciale menu’s bestellen:

Curryworst met gebakken aardappelen en salade.

Braadworst met gebakken aardappelen en salade.

Bockworst met gebakken aardappelen en salade.

Hamburger met gebakken aardappelen en salade.

Beenham met gebakken aardappelen en salade.

Voor de vrijdag, zaterdagavond en de zondag hebben onze kok uiteraard ook diverse andere lekkere Duitse gerechten voor u op de gril liggen, waarvan u lekker kunt genieten.