DER BIER BATTLE

Zondag 24 oktober 2021 "Der Bier Battle" 

LET OP!!! 13e ARCENER OKTOBERFEST GEANNULEERD!
Ligt het aan het ongeluksgetal? We laten de waarheid maar even in het midden... Maar helaas moeten ook wij, in navolging van vele andere evenementen, ons OKTOBERFEST 2020 annuleren.
Uiteraard met pijn in ons hart, maar gezien de situatie waarin we met z'n allen verkeren is het niet verantwoord om dit evenement doorgang te laten vinden. Gezondheid heeft immers de hoogste prioriteit!
We hebben besloten om 'de 13e' dan ook over te slaan en volgend jaar gewoon het 14e Arcener Oktoberfest te organiseren. Het programma is volledig omgezet naar volgend jaar in de hoop dat we dan weer in normale omstandigheden verkeren.
De 14e editie in 2021 zal plaatsvinden op 22 t/m 24 oktober.
Wij houden jullie op de hoogte over de ontwikkelingen en kaartverkoop.

Onder voorbehoud gaat in 2021 "Der Bier Battle" wegens succes weer van start. Je kunt dan strijden met jouw team op zondag 24 oktober voor de felbegeerde Biercup.
Word kampioen biervat hangen, bierpul schuiven of bierfles poepen. Ga de boeken in als ‘2e winning team der Bier Battle von Arcener Oktoberfest’  
Win een vat van 20 liter Hertog Jan Pils en lekkere hapjes! Deze kan op een nader te bepalen dag en tijdstip in het café genuttigd worden. 

Der Bier Battle vindt op zondag 18 oktober plaats in de feesttent van 14.00 - 17.00 uur.

Aanmelden:

Sprokkel een team van 4 tot 6 personen bij elkaar en geef je op via de volgende link: info@hertogjanproeverij.nl.
Er worden 5 spellen gespeeld en voor ieder spel dienen er 4 personen te worden afgevaardigd. Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen, dus ga alvast in trainingskamp.